Den Lille Tømrer, Middelfart

BRUG HAM IKKE!!!

Derfor fortryder jeg Den Lille TømrerDerfor synes jeg Den Lille Tømrer er et dårligt valgt...

 

  • Alle køkkenmoduler placeret forkert!
  • Alle køkkenmoduler monteret så Ikeas garanti ikke dækker!
  • Skuffe kunne ikke monteres pga forkert placering af skab!
  • Ingen moduler fastmonteret korrekt i væg!
  • Skruet vægskrue direkte ind i strømkabel!
  • Lovet at emhætte kan monteres...der er dog et spær i vejen. Koster 10000kr at ændre!
  • Gulv udlagt med store ujævnheder

Samlet kommer det til at koste mig 17.000kr bare at rette op på køkkenet!!!

Jeg har købt et hus, der skulle totalrenoveres. Jeg hyrede Viemus til at stå for hovedentreprisen. Gud, hvor var der ikke styr på processen. Viemus hyrede Den Lille Tømrer til at stå for tømrerdelen. Da han alligevel var i huset, gav det mening, at jeg fik ham til at montere mit køkken og lægge mit gulv (eftersom han er tømrer og kunne planlægge det samtidig med de andre opgaver i huset).

Av, det har jeg fortrudt! Nu skal du høre, hvordan det forløb.....

Halvvejs efter montering af køkkenet blev han pludselig syg. Selvfølgelig ærgeligt. Flere gange spurgte jeg, hvornår han kom tilbage, men han var stadig syg. En søndag spørger jeg ham, om han nu efter 14 dages sygdom kom mandag, fortalte han, at han stadig var syg. Meeeen, mandag kl 15 ser jeg ham så komme kørende i Middelfart i sin firmabil i arbejdstøj!!!! Da jeg konfronterer ham, siger han, at han nu alligevel var frisk, men at han skulle lave en anden opgave de næste fire dage, og derefter skulle han på ferie, så han kunne komme tilbage 3 uger senere....og 5 uger efter, han startede på køkkenet. Det er vist aldrig set, at nogen har været såååå langsom. Og mon han var syg i to uger???

Jeg finder så ud af, at alle moduler er placeret forkert, så der er underskuffer, der ikke kan monteres, modulerne er ikke sat korrekt sammen.

VÆRST er dog, at han har monteret køkkenet 10cm over gulvet, mens Ikeas monteringsvejledning siger 8cm (tror ikke han har kigget meget i de vejledninger), og samtidig er der ikke monteret de understøttende klodser. Jeg kan ikke justere højden, da han har lagt den tunge bordplade på. Ikea har informeret mig om, at uden klodserne, så dækker deres 25 års garanti ikke

Og hvor smart er det så at fæstne en skab til væggen og så skrue en skrue direkte ind i et strømkabel!

Da jeg lavede aftalen om montering af køkken, spurgte jeg, om en bestemt emhætte kun opsættes som på tegningen fra Ikea. Det kunne Den Lille Tømrer sagtens gøre, så jeg køber emhætten. Da jeg så har en anden tømrer ude og kigge på mit køkken, er det første, han spørger om, hvorvidt der er spær i vejen....og sørme så, der sidder da lige et spær, så emhætten kan kun monteres, hvis der laves om på selve konstruktionen!!! Det er jo ikke lige det billigste. Tak for den. ØV!

Desværre fik jeg også Den Lille Tømrer til at lægge mit gulv.....fuld af ujævnheder, når man går på det. Meeeeen så slipper jeg for at drikke så meget, når jeg skal være fuld:-)

Hvorfor kommer det til at koste 17.000kr at rette op på køkkenet:

  • Ændring af spær 10.000kr
  • Montering af træklodser, montering af speciallavede sokkelafdækning mm min 5.000kr
  • Reparation af strømkabel Den Lille Tømrer havde boret ind i 2.000kr

Dertil kommer, at da jeg havde sagt, jeg ikke ville have Den Lille Tømrer til at lave mere i mit hus, skulle jeg selv sørge for montering af indvendige døre. Det resterende beløb i betalingen på 12.000kr til døre var jo slet ikke nok, så der har jeg brugt 6.000kr ekstra. Så samlet er vi på min 23.000kr.

Desuden skal det nævnes, at han målte et stort vinduesparti forkert op, så der var han nødt til at bestille et nyt vindue hjem. Det var heldigvis for hans egen regning, men det forsinkede endnu engang arbejdet. I det hele taget har han arbejdet utrolig langsomt og ustruktureret.

Som tidligere nævnt har jeg haft Viemus til at stå for entreprisen. Processen har været meget ustruktureret, og der har ikke været en klar plan håndværkerne imellem, ligesom arbejdet ikke er blevet tjekket før fremsendelse af fakturaer, hvor jeg adskillige gange har fundet ting, der ikke var blevet lavet.

Det skal desuden nævnes, at Hansen El og Murermester Brage også har deltaget i projektet, og deres arbejde har været udført ganske tilfredsstillende.

Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at vælge Den Lille Tømrer på baggrund af de dårlige oplevelser jeg har haft. 

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk